19 Ιουνίου 2012

ΩΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ


Και να λοιπόν που φτάσαμε στο τέλος … 
Το πώς πέρασαν  δύο ολόκληρα χρόνια, ούτε που το καταλάβαμε.  Χαρές , λύπες, συγκινήσεις, απογοητεύσεις, επιτυχίες και αποτυχίες και κάθε λογής συναισθήματα σταματούν  προσωρινά εδώ για να  ξαναρχίσουν το Σεπτέμβρη,  κάπου αλλού…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά  το Ράντο, το Δημήτρη Δ. , το Γιώργο, την Ιουλία, την Κριστίνα, το Σαχίλ, τη Σοφία, τη Ρούλα, τον Κωνσταντίνο  Π. , το Θεοτόκη, τη Χριστίνα, το Δημήτρη Σ. ,  το Χάρμαν,  τον Ιορδάνη,  τον Κωνσταντίνο Χ.  και τη Μαριάννα,  τα «παιδιά μου»,  με τα οποία υπήρξαμε συνοδοιπόροι στον υπέροχο δρόμο της γνώσης τα δύο τελευταία σχολικά έτη και να τους ευχηθώ να είναι καλότυχα  στη  ζωή τους και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους!                                                                                                                                              Η σκέψη μου θα είναι πάντα μαζί σας παιδιά!!!


Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες και τα μέλη του ιστολογίου  που μας τίμησαν με την επίσκεψή τους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη.
Καλό καλοκαίρι  σε όλους !!!


15 Ιουνίου 2012

Την Τρίτη 12-6-2012 οι μαθητές της Στ΄ τάξης αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Σχολείο παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση "Και οι θεοί τρελάθηκαν"  συγκινώντας συμμαθητές, γονείς και δασκάλους. 
Τους αξίζει ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ"  γιατί πραγματικά ήταν όλοι τους ΥΠΕΡΟΧΟΙ  !!!



11 Ιουνίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η ΣΤ΄ Τάξη παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Και οι θεοί τρελάθηκαν» την Τρίτη 12-6-2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα « Ι. Καμπανέλλης» (Δημαρχείο).
αφισα
Οι μαθητές των Α’ ,Β’ , Γ’ , Δ’ και Ε’ τάξεων του σχολείου, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, αναπαριστούν έθιμα της πατρίδας μας, χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, παίζουν παιχνίδια της γειτονιάς… για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!
Την Τετάρτη 13-6-2012 και ώρα 7:30 μ.μ. στο προαύλιο του σχολείου.
ΧΟΡΟΙ